53668
Książka
W koszyku
Tym razem inspiracją do rozmów będzie wpływ sposobu życia i odżywiania na samopoczucie człowieka, zastosowanie naturalnych metod jako wsparcie w kontrolowanym przez lekarza procesie leczenia depresji oraz zapobieganiu okresowych spadków nastroju. Te zagadnienia zostały szerzej omówione przez Karolinę i Macieja Szaciłło w książce „Depresja. Jedzenie, które leczy”. Podczas pierwszego spotkania porozmawiamy o tym czym jest depresja i dlaczego tak bardzo niedaleko od depresji do euforii. Czemu euforię i ekscytację mylimy ze szczęściem? A brak silnych bodźców i przeżyć powoduje spadek nastroju, a w konsekwencji może prowadzić do depresji. Jak uświadamiać sobie własne stany emocjonalne? W końcu jak brać za nie odpowiedzialność?
Status dostępności:
Biblioteka Suska
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. [Kch] KUCHNIA (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce podtytuł: 80 przepisów oraz: odzyskaj energię, zredukuj stres, bądź szczęśliwy.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej